Persoonsgebonden maaltijden op maat geleverd.
Elke gast zijn eigen maaltijd.

De markt is de afgelopen jaren snel veranderd en de verwachting is dat ‘ie dat zal blijven doen.
Wij gaan mee met de veranderingen en passen onze dienstverlening en ons assortiment dan ook constant aan. Zo bieden wij nu bijvoorbeeld de mogelijkheid om persoonsgebonden maaltijden te bestellen. Een uitkomst voor u en uw extramurale klanten. Deze service noemen wij ‘tafeltje dekje’.

De maaltijden van ‘tafeltje dekje’ zijn –net als onze andere maaltijden overigens- met liefde gekookt en met extra zorg en aandacht bereid. We kiezen hierbij voor zoveel mogelijk verse ingrediënten en koken lekker en gezond maar vooral persoonlijk. En dat proef je; een beetje meer jus, wat extra groenten of zonder zout? Alles kan. Uw gasten hebben elke dag weer keuze uit een wisselend assortiment van vijf soorten maaltijden. Heerlijk bereid mals vlees of smakelijke vis en groenten, aardappelen en sauzen. Hollandse pot of liever meer Oosters of Italiaans? Het staat allemaal op ons menu. Zo wordt de maaltijd elke dag weer een cadeautje.
Met de persoonlijke menukaart kunt u uw klanten elke dag laten kiezen waar ze zin in hebben en u kunt dat makkelijk doorgeven via de website, menukaart of per telefoon.

Wij bieden u de mogelijkheid om de organisatie rondom uw ‘tafeltje dekje’ concept deels in eigen hand te nemen of merendeels aan ons uit te besteden:

  • Componentenkeuze met dagelijks vijf hoofdgerechten en vier voor- en nagerechten
  • Overname van uw klantenservice? Onze medewerkers zijn uw klanten graag van dienst
  • Wij kunnen ook uw voedingsadministratie uit handen nemen. Wij zorgen dan voor de menukeuzelijsten en verwerking hiervan
  • Wij bezorgen alle boodschappen op één centrale plek of bij uw klant aan de deur
  • Promotieplannen? Wij hebben ‘kant en klare’ promotieflyers, kortingsacties, etc. voor u op de plank liggen
  • Eigen website en webwinkel voor uw klanten? Wij laten u graag de mogelijkheden zien
  • Mogelijkheid tot eigen ‘look and feel’ van uw maaltijden, menukaarten, factuur en webshop.
  • Individuele facturatie en incassering

U kunt uit bovenstaande mogelijkheden geheel naar eigen inzicht uw keuzes maken. Als u andere ideeën of suggesties hebt, is dat altijd bespreekbaar. Dat is maatwerk a la carte.