TotaalVERS heeft boodschap aan uw wensen. En die van uw klanten.

Net als bij u is ons vak onze lust en ons leven. Daar zijn wij 24 uur per dag mee bezig. Wij zitten bovenop de ontwikkelingen en constateren dan ook dat de markt verandert: ouderen die langer thuis blijven wonen, kleinschaliger wonen en nieuwe, extramurale concepten in zorginstellingen. Natuurlijk spelen wij hier op in. Met producten. Met diensten. Met services. Voor uw klanten. Voor u. Ons aanbod is dan ook niet alleen toegespitst op de traditionelere vormen van wonen, maar ook op nieuwe, andere woonvormen.

Bij ons kunt u uw boodschappen combineren met andere bestellingen. Bijvoorbeeld met onze maaltijden in multi-portion verpakkingen. Ons uitgebreide assortiment is tevens geschikt om ‘huiswinkels’ te bevoorraden. Dat is wel zo prettig want uw werk wordt steeds complexer. Wij begrijpen dat en helpen u daarom graag om het u zo makkelijk mogelijk maken. U bent dan in de gelegenheid om tijd en kosten te besparen en kunt al uw aandacht richten op het gezond en lekker bereiden van maaltijden voor uw gasten.

Omdat wij organisaties als de uwe begrijpen, bieden wij verschillende ondersteunende mogelijkheden op het gebied van uw boodschappen.

Lees meer
1

Bestel wanneer het ú uitkomt

U kunt op elk door u gewenst moment via onze webshop bestellen.
2

Online budgetbeheer

Efficiënt en makkelijk online budgetbeheer per afdeling of huiskamer.
3

Alle informatie in 1 oogopslag

Overzicht én inzicht via periodieke managementinformatie op afdelings- of zelfs huiskamerniveau.
4

Geautomatiseerd bestellen

Mogelijkheid tot het samenstellen van een vast assortiment voor uw gehele organisatie.
5

Afleveren en factureren zoals u dat wilt

U kunt afleveren en factureren op verschillende niveau’s: van afdeling tot huiskamer of zelfs (koel)kast