Online bestellen in onze webshop.
Da’s snel en gemakkelijk.

Iedereen heeft er een: PC, tablet of smartphone. We kunnen bijna niet meer zonder. Daarom kunt u bij ons al uw zaken volledig online regelen.

In de gebruiksvriendelijke webshop heeft u 24/7 toegang tot ons gehele assortiment. De producten zijn voorzien van lekkere foto’s en volledige (persoonlijke) prijs- en productinformatie. Bestellen gaat snel en eenvoudig. In slechts drie stappen kunt u alle producten bestellen. En u kunt aangeven op welke dag u uw bestelling wilt ontvangen.

Nadenken over hoeveel porties of welke ingrediënten u per maaltijd moet bestellen, dat hoeft vanaf nu ook niet meer. Onze maaltijd- en zelf koken module denkt graag met u mee!

Ons online bestel- en budgetteringssysteem maakt het bestellen van maaltijden gemakkelijker dan ooit. U kunt kiezen uit diverse maaltijden uit de uitgebreide menucyclus, u geeft vervolgens het aantal personen door en onze webshop doet de rest. Hij rekent precies uit wat u nodig heeft en kiest voor u altijd de meest voordelige optie. Hierdoor bespaart u geld en tijd. Deze tijdsbesparing kunt u weer inzetten voor andere zorgtaken of het bereiden van een extraatje voor uw klanten.

Met het budgetbeheersysteem binnen de webshop houdt u samen met de professionals van TotaalVERS nauwgezet de vinger aan de pols en voorkomt u overschrijdingen. U bepaalt vooraf de financiële kaders en kunt met het budgetbeheersysteem tot op het niveau van de keuken, een afdeling of zelfs huiskamer alles volgen. Zo weet u of bestellingen binnen de afspraken blijven en hebt u altijd direct overzicht of u binnen uw begroting blijft. Dat is een rustgevende gedachte.

Het gemak en comfort van de webshop:

  • Smakelijke afbeeldingen van alle producten. Dit maakt bestellen makkelijk en leuker
  • U bedenkt en bestelt de maaltijd. De webshop doet het rekenwerk!
  • A-merken, huismerken, budgetmerken, maar ook dagelijkse aanbiedingen. Voor elke portemonnee wat wils
  • Altijd weten wat u overhoudt met het budgetbeheersysteem met uw eigen ‘spaarpot’
  • Bestellingen voor de komende periode in één oogopslag raadplegen
  • Uw persoonlijke assistent stuurt u bestelbevestigingen en informeert u zelfs wanneer u vergeten bent te bestellen!
  • Mogelijkheid om budget- en managementinformatie voor uw eigen account of voor de gehele organisatie op te vragen en desgewenst te exporteren naar de bekende Office programma’s
  • U kunt favorietenlijsten samenstellen, productspecificaties raadplegen of uw facturen per email versturen
  • Kortom onze webshop biedt u: snelheid, inzicht, en kwaliteit!

De webshop van TotaalVERS is van alle markten thuis!

Nu bekijken!