Voor elk wat wils. Rijk assortiment.

Als regionaal opererende totaalleverancier kennen wij onze klanten van haver tot gort. Samen met een geselecteerd aantal specialisten stellen wij daarom een uitgekiend totaal verspakket samen voor de groot- en kleinkeuken. Onze versspecialisten weten precies wat wij van ze verwachten bij de samenstelling van uw boodschappenlijst. Dit perfecte samenspel maakt dat u, bijna, oneindig kunt variƫren in uw bestellingen. Ons totale assortiment bestaat dan ook uit niet minder dan 35.000 producten. Nee is niet te koop.

Ons werk is maatwerk. Elke dag weer. Wij kunnen onze koelverse en landverse producten, droge kruidenierswaren en diepvriesproducten dan ook leveren op elk niveau van gebruikerseenheden: binnen een woonunit van vijf of zes maaltijden, maar net zo makkelijk op zorginstellingsniveau voor meer dan duizend maaltijden.

Onze producten zijn geschikt voor de groot- en kleinkeuken en toepasbaar in ontkoppelde-, gekoppelde-, assemblagekeukens, front-office concepten en kleinschalige woonvormen. Ook hebben wij een special concept: Meals on Wheels. Onze producten zijn ook uitstekend geschikt voor gebruik in de horeca en industrie.

Ons assortiment is met uiterste zorg samengesteld en bevat zowel gerenommeerde A merken en huismerken als een uitgebreid budgetassortiment. Niet iedere klant is immers hetzelfde en niet iedereen heeft dezelfde portemonnee.

Uw eigen boodschappenlijst samenstellen uit de volgende productgroepen

Lees meer

Aardappelen, groenten en fruit

Brood en banket

Vlees en vleeswaren

Vis

Wild en gevogelte

Kaas en zuivel

Diepvriesproducten

Droge kruidenierswaren

Non-food

Kleinverpakkingen