Voor elk wat wils. Rijk assortiment.

Als regionaal opererende totaalleverancier kennen wij onze klanten van haver tot gort. Samen met een geselecteerd aantal specialisten stellen wij daarom een uitgekiend totaal verspakket samen voor de groot- en kleinkeuken. Onze versspecialisten weten precies wat wij van ze verwachten bij de samenstelling van uw boodschappenlijst. Dit perfecte samenspel maakt dat u, bijna, oneindig kunt variëren in uw bestellingen. Ons totale assortiment bestaat dan ook uit niet minder dan 25.000 producten. Nee is niet te koop.

Ons werk is maatwerk. Elke dag weer. Wij kunnen onze koelverse en landverse producten, droge kruidenierswaren en diepvriesproducten dan ook leveren op elk niveau van gebruikerseenheden: binnen een woonunit van vijf of zes maaltijden, maar net zo makkelijk op zorginstellingsniveau voor meer dan duizend maaltijden.

Onze producten zijn geschikt voor de groot- en kleinkeuken en toepasbaar in ontkoppelde-, gekoppelde-, assemblagekeukens, front-office concepten en kleinschalige woonvormen. Ook hebben wij een special concept: Meals on Wheels. Onze producten zijn ook uitstekend geschikt voor gebruik in de horeca en industrie.

Ons assortiment is met uiterste zorg samengesteld en bevat zowel gerenommeerde A merken en huismerken als een uitgebreid budgetassortiment. Niet iedere klant is immers hetzelfde en niet iedereen heeft dezelfde portemonnee.

assortiment-tekst
Groenten-icon
Aardappelen, groenten en fruit
brood-icon
Brood en banket
vlees-icon
Vlees en vleeswaren
vis-icon
Vis
gevogelte-icon-2
Wild en gevogelte
kaas-icon
Kaas, zuivel en zuivelproducten
diepvries-icoon
Diepvriesproducten
kruidenierswaren-icon
Droge kruidenierswaren
non-food-icon
Non-food
kleinverpakking-icon
Kleinverpakkingen