Het beste op het bord. Uw klanten verdienen eerlijke kost.

Uw klanten verlangen naar de smaak van lekkere, eerlijke producten. Elke dag weer. Landvers en lekker, gezond klaargemaakt. Onze chefs en alle andere medewerkers bij TotaalVERS besteden daarom veel aandacht aan iedere maaltijd. Voor duizenden eters thuis en in zorginstellingen. Traditioneel of juist volgens een laatste trend. Maar altijd rekening houdend met ieders behoefte en smaak. Want de maaltijd is voor veel van uw klanten vaak het hoogtepunt van de dag. Daar maken wij graag iets moois van.

Onze maaltijden zijn eerlijk. En heerlijk.
Voor uw organisatie zijn echter niet alleen smaak en kwaliteit van het grootste belang. Ook het voedingsbudget bepaalt mede wat er op tafel komt. Wij staan u graag met raad en daad bij in het nemen van de juiste beslissingen in dit steeds complexer wordende proces: Bijvoorbeeld met een advies over ‘vergeten groenten’ of groenten en fruit van het seizoen……

Menucyclus op maat
Op basis van onze ervaring hebben wij samen met voedingsdeskundigen een uitgekiende menucyclus ontwikkeld. Deze voorziet in een verantwoord en uitgebalanceerd aanbod: variatie in smaak, presentatie en voedingswaarden. Uiteraard kunnen wij deze cyclus aan de seizoenen aanpassen. Wij werken, indien gewenst, zelfs met een vaste maaltijdprijs. Om het u nog gemakkelijker te maken hebben wij een webshop waar u tot zelfs per persoon uw maaltijden kunt bestellen. De shop is ook nog eens voorzien van een uitgekiend budgetbeheersysteem.

eerlijke-kost
prijs-icon
Een (h)eerlijke maaltijd tegen de juiste prijs
samenstellen-icon
Samen met ons maaltijden samenstellen in de menucyclus
pan-icon
Vers uit onze eigen keuken
ingredients-icon
Zo veel mogelijk bereid met ingrediënten uit de regio
webshop-icoon
Snel en eenvoudig bestellen via onze webshop