Het beste op het bord. Uw klanten verdienen eerlijke kost.

Uw klanten verlangen naar de smaak van lekkere, eerlijke producten. Elke dag weer. Landvers en lekker, gezond klaargemaakt. Onze chefs en alle andere medewerkers bij TotaalVERS besteden daarom veel aandacht aan iedere maaltijd. Voor duizenden eters thuis en in zorginstellingen. Traditioneel of juist volgens een laatste trend. Maar altijd rekening houdend met ieders behoefte en smaak. Want de maaltijd is voor veel van uw klanten vaak het hoogtepunt van de dag. Daar maken wij graag iets moois van.

Onze maaltijden zijn eerlijk.

En heerlijk.

Voor uw organisatie zijn echter niet alleen smaak en kwaliteit van het grootste belang. Ook het voedingsbudget bepaalt mede wat er op tafel komt. Wij staan u graag met raad en daad bij in het nemen van de juiste beslissingen in dit steeds complexer wordende proces: Bijvoorbeeld met een advies over ‘vergeten groenten’ of groenten en fruit van het seizoen……

Menucyclus op maat

Op basis van onze ervaring hebben wij samen met voedingsdeskundigen een uitgekiende menucyclus ontwikkeld. Deze voorziet in een verantwoord en uitgebalanceerd aanbod: variatie in smaak, presentatie en voedingswaarden. Uiteraard kunnen wij deze cyclus aan de seizoenen aanpassen. Wij werken, indien gewenst, zelfs met een vaste maaltijdprijs. Om het u nog gemakkelijker te maken hebben wij een webshop waar u tot zelfs per persoon uw maaltijden kunt bestellen. De shop is ook nog eens voorzien van een uitgekiend budgetbeheersysteem.

Wat maakt uw werk makkelijker?
De voordelen even voor u op een rijtje:

Lees meer

Prijs-kwaliteit

Een (h)eerlijke maaltijd tegen de juiste prijs

Menucyclus op maat

Samen met ons maaltijden samenstellen in de menucyclus

Vers bereid

Vers uit onze eigen keuken

Streekproducten

Zo veel mogelijk bereid met ingrediënten uit de regio

Onze webshop

Snel en eenvoudig bestellen via onze webshop