Bij TotaalVERS is vers, landvers. Elke dag. Het hele jaar door.

Eigenlijk is er sinds de tijd van onze vader weinig veranderd. Wij halen onze producten nog steeds uit de buurt van Rhoon en omstreken. Vlees van ambachtelijke slagers die zelf bij de boeren in de omgeving het vee bekijken en daarna het beste vlees selecteren, wild en gevogelte van de poelier ‘om de hoek’ en aardappelen, groenten en fruit van boeren die wij persoonlijk kennen en die net zoveel liefde voor hun vak en voor mooie producten hebben als wij.
Wij rijden bij ze langs om de producten zelf te zien groeien, om ze te ruiken en te proeven. En uiteraard maken we een praatje over het weer. Tot slot wij geven ze graag een eerlijke prijs voor hun mooie waar.

Producten uit de eigen regio worden steeds populairder. Da’s niet gek: ze zijn lekkerder, zitten boordevol vitamines en zijn elke dag vers. Landvers noemen wij dat bij TotaalVERS.

Streekproducten zijn ook nog eens beter voor het milieu omdat ze minder lang onderweg zijn. En dat is goed voor ons allemaal. De landverse producten uit de streek gaan na de oogst direct naar u of naar onze snijderij en vervolgens naar onze eigen, speciaal ontworpen keuken, waar ze meteen verwerkt worden. Allemaal om u snel en goed van dienst te kunnen zijn. Een kilo geschrapte krieltjes of honderd kilo snijbonen; grote porties, kleine porties, meer zout, minder zout…… Alles kan want iedereen heeft zo zijn eigen wensen en daar komen we graag aan tegemoet. Wij streven ernaar om uw klanten elke dag het beste voor te schotelen.

Werken met echt verse producten, een assortiment boordevol voordelen!

Lees meer

Een onderscheidend en breed assortiment

Alles op het gebied van AGF, Brood & Banket, Vlees, Vis, Wild & Gevogelte Kip en Zuivel

Rechtstreeks

De mooiste producten direct vanaf onze boeren, telers en specialisten

Duurzaam

Dichtbij geteeld of geproduceerd en direct vanaf de bron

Op maat

Vers voor u gesneden of geportioneerd en op wens verpakt

Persoonlijk

Contact met de specialist voor persoonlijk advies