TotaalVERS. Een mooi familiebedrijf. Hart voor de zaak.

Op zijn 16e begint onze vader, boerenzoon, Wim van der Leer, als melkboer met zijn ijzeren hond in de polders rondom Rhoon en Poortugaal. Hij werkt hard en met veel plezier van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Het bedrijf neemt zo’n vlucht dat er al snel een rijdende winkel komt: beter bekend als de SRV man (die brengt alles bij u thuis…). Van daaruit richt hij een groothandel op die met succes gaat leveren aan bedrijfsrestaurants en in de catering.

In 2004 wordt, samen met zoon Ronald, het huidige TotaalVERS overgenomen. Daarmee wordt de basis gelegd voor het bedrijf zoals wij dat vandaag de dag kennen. Het bedrijf groeit en bloeit en onder leiding van vader Wim, en zonen Ronald en Martin ontwikkelt het zich tot een gerenommeerde regionale totaalleverancier.

Naast vers- en convenienceproducten leveren wij ook een compleet pakket aan diepvries, droge kruidenierswaren, non-food en kleinverpakkingen. Omdat de markt, de eetgewoonten en de samenstelling van ons klantenpakket steeds verandert, hebben wij voor onze klanten een uitgebreid assortiment aan uiteenlopende artikelen samengesteld. Deze kunnen op locatie-, maar ook op huiskamerniveau aangeleverd worden. Van volledig onbewerkt tot panklaar, van koelvers tot diepvries en van persoonsgebonden maaltijden tot grootverpakking. Precies hoe u het hebben wilt. Immers: smaken verschillen en wij doen niets liever dan tegemoet komen aan de wensen van u en uw klanten.

Met onze kwaliteit, betrokkenheid en service streven wij naar optimale klanttevredenheid. Wij leveren onze kwaliteitsproducten en –diensten elke dag met veel plezier aan instellingen in de zorg- en welzijnssector, de horeca en de industrie.

Tot op de dag van vandaag dag werken wij volgens onze vaders oorspronkelijke visie: ambachtelijke producten bereid met vakmanschap en passie. Met de modernste middelen, nieuwe én beproefde methoden blijven wij zo trouw aan zijn werkwijze en de kwaliteitsnormen. Daar doen we geen concessies aan. Deze hebben TotaalVERS immers gemaakt tot wat nu is.

Wij zeggen niet voor niets:

TotaalVERS. Je proeft het aan alles
Landvers, eerlijke kost en alle boodschappen.
Daar staan wij voor en daar kunt u op rekenen. Elke dag weer.