Skip to main content
Nieuws

Interview Leonie van Driel

Door: 5 september 2018augustus 30th, 2021Geen reacties

Misschien kennen jullie ze al, misschien hebben jullie nog nooit van ze gehoord maar in deze nieuwsbrief stellen we weer een medewerker aan jullie voor!

Om meer te weten te komen over de diëtiste van TotaalVERS, Leonie van Driel, stellen we haar vandaag een paar vragen!

Hoi Leonie, vertel eens wat over jezelf..? 

Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Rhoon. Ik heb mijn beroep als diëtiste niet voor niets gekozen; ik ben het liefst de hele dag met eten bezig. In mijn vrije tijd houdt dit in dat ik graag kook en lekker eet met vrienden en familie. Ook het experimenteren met nieuwe producten vind ik enorm leuk en daarnaast lees ik graag kookboeken. Verder houd ik heel erg van reizen en sporten, waarbij bobypump en tennis mijn favoriete sporten zijn.

Wij kennen jou als de diëtiste van TotaalVERS maar wat houdt die functie nou precies in? 

Naast het beantwoorden van vragen van klanten omtrent de producten van TotaalVERS behelst mijn functie als diëtiste het ontwikkelen van de menucyclus op basis van de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Een ander leuk aspect van mijn functie is dat ik in samenwerking met onze koks nieuwe producten en feestdagenmenu’s mag ontwikkelen. Tot slot houd ik mij bezig met het assortimentsbeheer waarbij ik onder andere de ruim 35.000 artikelen in de webshop mag voorzien van een foto en productspecificatie. Het leuke van mijn functie vind ik dat ik direct resultaat van mijn werk zie in bijvoorbeeld onze webshop.

Dat klinkt als een uitdagende job! Wat vind jij zo leuk aan het werken bij TotaalVERS

TotaalVERS is een jong en energiek bedrijf waar altijd geluisterd wordt naar ideeën. In mijn functie werk ik met bijna alle afdelingen in het bedrijf samen. Kortom; een omgeving waar ik me als ‘een vis in het water’ voel.

Nu ben jij als diëtiste iedere dag bezig met eten en drinken. Wat zou jij onze lezers willen adviseren om uit te proberen?

Op dit moment is het hartje zomer, maar wij zijn alweer een flinke tijd bezig met het ontwikkelen van het kerstmenu. We willen uiteraard graag verrassen maar willen daarbij niet de klassiekers uit het oog verliezen. We hebben daarom twee feestdagen klassiekers in een nieuw jasje gestoken; duo van stoofpeer en feestelijke rode kool. Het duo van stoofpeer bestaat uit gecombineerde rode en witte stoofpeerparten. Beiden hebben een verschillende smaak en de kleurencombi is ideaal om het bord mooi mee op te maken. De feestelijke rode kool wordt klaargemaakt met kaneel en vanillesuiker en aangekleed met mandarijnpartjes, deze twist geeft een heerlijke smaak aan de rode kool.

Verder hebben wij sinds kort een aardappel-crème soep met spekjes in het assortiment. Deze verrassende soep is heel geschikt als maaltijdsoep. Lekker met een sneetje brood en bijvoorbeeld een bolletje huzarensalade. Perfect voor als het straks richting de herfst weer kouder wordt!