Skip to main content
Nieuws

TotaalVERS bezoekt Offerman en Boermarke met haar klanten!

Door: 5 februari 2019augustus 30th, 2021Geen reacties

In alle vroegte werd er verzameld om vanuit Poortugaal met de bus naar Borculo te rijden. Ondanks het vroege tijdstip zat de sfeer er direct goed in en werd er door menigeen vrolijk op los gebabbeld. Inmiddels volledig wakker, komt de groep in de loop van de ochtend aan bij Offerman waar de ontvangst plaatsvindt met een bak koffie en krentenbrood.

Na een korte introductie en het uitreiken van schoenbeschermers, een bezoekersjas en oordopjes werd de rondleiding door de productie in gang gezet. De productontwikkelaars van Offerman zorgen voor de rondgang en vertellen ronduit over de diverse vleeswaren en hoe deze worden gemaakt. Er wordt stilgestaan bij de verschillende productieprocessen en uiteraard wordt trots getoond hoe de knakworsten en rookworsten met puur natuurlijke producten worden gemaakt. Ook worden de rookkasten getoond waarin de diverse worsten middels beukenhout gerookt worden!

Wat menigeen opvalt is dat er veel handwerk aan te pas komt, de producten worden op een ambachtelijke manier geproduceerd en het is maatwerk!

Na het bezoek aan Offerman wordt de korte reis naar Enschede ingezet. In het gezellige bruine café bij Boermarke wordt een heerlijke broodjeslunch gebruikt met vleeswaren van Offerman in combinatie met dressings van Boermarke en uiteraard worden ook de knakworsten geproefd, op een heerlijk broodje met zuurkool en gebakken uitjes met daar overheen een overheerlijke dressing!

Met een volle buik wordt de helft van de groep rondgeleid door de ‘toetjesfabriek’ en de andere helft wordt geïnspireerd door de producten en het enthousiaste verhaal van Marco Aarden over Boermarke en Miriam van der Loo over Fijnproevers. Uiteraard wordt er ook geproefd! Van eiwit en energie verrijkte producten als smoothies, tussendoortjes en snacks tot de nieuwe groentetoetjes en Everyday IceCakes! Nadat de groepen gewisseld zijn en iedereen de rondleiding en de inspiratiesessie heeft meegemaakt wordt afscheid genomen van de gastvrije mensen van Offerman en Boermarke waarna de terugreis werd aangevangen.

In de bus wordt flink nagepraat over alle indrukken en de conclusie is eensgezind, twee prachtige bedrijven waar mooie producten worden gemaakt en zeker de moeite waard om met elkaar een dag aan te besteden!

Zonder noemenswaardige file komt de bus weer veilig aan in Poortugaal waarna de medewerkers van TotaalVERS de klanten bedanken voor een hun aanwezigheid en een zeer geslaagde dag, de ‘goodiebag’ met producten van TotaalVERS, Offerman en Boermarke zorgt ervoor dat er thuis nog even nagenoten kan worden!

Al met al een zeer geslaagde dag!