Skip to main content

Op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf zijn er de afgelopen maanden nieuwe collega’s gestart.
Zo hebben wij nieuwe krachten mogen verwelkomen op de financiële administratie, het bedrijfsbureau, de productieomgeving, de logistiek, de magazijnen, de verkoop binnendienst en de verkoop buitendienst. Welkom nieuwe collega’s!
Omdat onze klanten dagelijks in contact staan met de buitendienst medewerkers en de medewerkers van de verkoop binnendienst vinden wij het belangrijk om deze aan onze lezers voor te stellen!
In deze nieuwsbrief maken jullie kennis met onze nieuwe accountmanager, Arjan van der Enden!

Aangenaam
Beste lezer,

Zoals u wellicht heeft vernomen ben ik per 1 februari jl. tot mijn niet geringe vreugde in dienst getreden bij TotaalVERS. Voor velen ben ik geen onbekende aangezien ik in de afgelopen 23 jaar accountmanager ben geweest bij FrieslandCampina.
Kort over mezelf: ik ben 51 jaar, woonachtig in het Westland, getrouwd met Marjan en trotse vader van 2 dochters: Jennifer (24) en Daisy (21). In mijn privé-tijd ben ik voorzitter van een wijkvereniging, bestuurslid van de buurtpreventie en verkeersregelaar bij evenementen. Verder sport ik regelmatig door te hardlopen en te mountainbiken en mag ik er graag op uit trekken in mijn cabrio.

Ik kijk ernaar uit om met u mee te denken over de invulling van eten en drinken in uw organisatie.
Elkaar inspireren en bouwen aan een duurzame relatie, en thema’s als gezondheid en gastvrijheid zijn onderwerpen waarover ik graag met u van gedachten wissel.
Heeft u vragen of kan ik u op een andere manier van dienst zijn? Bel of mail mij gerust!

Mijn contactgegevens zijn:

Laat een reactie achter