Skip to main content
Nieuws

Bouwupdate?

Door: 7 december 2022april 24th, 2023Geen reacties

1e maanden in de nieuwe productielocatie

De nieuwe productielocatie draait inmiddels op volle toeren en wat is dit een vooruitgang!

De medewerkers hebben inmiddels hun plek gevonden en bereiden met veel plezier uw panklare groenten en de lekkerste maaltijden!

Naast het feit dat wij er qua ruimte flink op vooruit zijn gegaan, biedt de nieuwbouw ons de uitgelezen kans om verbeteringen voor onze processen en magazijnen door te voeren. Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen die wij doormaken vinden wij het leuk om deze voor u inzichtelijk te maken!

Alles onder één dak

De nieuwe productielocatie heeft veel voordelen maar het feit dat wij al onze processen nu organiseren vanuit één pand is wel écht het grootste voordeel! Door deze ontwikkeling, maken de gesneden groenten en maaltijden, na productie, een minder lange weg naar de klant toe waardoor wij het aantal food Miles kunnen beperken. Vanuit de vroegere productielocatie werden de producten eerst opgehaald in Poortugaal en vervolgens geleverd bij onze logistieke locatie in Spijkenisse, waarna het orderpicken moest beginnen en vervolgens nog de reis naar de klant gemaakt moest worden!

Nieuwe machines

Binnen de nieuwe productielocatie zijn wij nog steeds constant aan het uitbreiden. Dit doen wij om de productie zo efficiënt mogelijk te maken en zodat wij aan uw wensen kunnen blijven voldoen.

Zo hebben wij een splinternieuwe machine die ons volledig geautomatiseerd helpt bij het voorbewerken van de paprika’s voordat deze daadwerkelijk worden gesneden. De machine verwijderd de kern van de paprika’s zodat we dit niet meer handmatig hoeven te doen. Op deze manier werken wij een stuk sneller en ontstaat er aanzienlijk minder verspilling!

Zonnepanelen

Omdat wij verduurzaming hoog in het vaandel hebben staan, worden er momenteel 1150 zonnepanelen op het dak geplaatst van het gehele pand. Door het gebruik van deze zonnepanelen wekken wij onze eigen stroom op en kunnen wij 40-50% van ons stroomverbruik dekken. Zo werken wij verder aan de verduurzaming van TotaalVERS!

 

Laat een reactie achter