Skip to main content
Nieuws

Voorstellen medewerker TotaalVERS

Door: 7 december 2022Geen reacties

Hallo allemaal,

Per 1 november ben ik begonnen bij TotaalVERS op de afdeling HR. Ik wil graag even van de gelegenheid gebruik maken om mijzelf kort voor te stellen.

Mijn naam is Kim Vogelezang- van Drunen, 42 jaar geleden ben ik in Rotterdam geboren. Tot mijn 27e heb ik in Pernis gewoond, daarna ben ik in getrokken bij mijn man en sindsdien woon ik in Spijkenisse. Ik ben getrouwd met Mike en samen hebben we een zoon, Dexx, van 11 jaar.

In 2004 heb ik mijn opleiding Personeel en Arbeid afgerond aan de InHolland Hogeschool, daarna ben ik bij diverse bedrijven werkzaam geweest op de HR-afdeling waar ik de mogelijkheid heb gehad om ervaring op te doen met de diverse facetten die het HR-vakgebied te bieden heeft.

Ik hou enorm van lekker eten dus in mijn vrije tijd kook ik graag voor mijn gezin maar ook zeker voor vrienden en familie. Verder wandel ik graag in de natuur, probeer ik regelmatig te lezen, luister ik graag muziek en kan ik ook blij worden van een goede serie.

Sinds mijn komst bij TotaalVERS zijn wij bezig met de implementatie van DayWize binnen het bedrijf, middels dit systeem willen wij binnen de organisatie een grote stap maken in de automatisering van de HR processen.
De DayWize Cloud is een innovatief platform dat complexe processen op een eenvoudige wijze aanbiedt. Het platform bestaat uit twee modules: een HRM module en een talentmanagement module. De HRM module gaat TotaalVERS ondersteunen in alle basisprocessen rondom in-, door- en uitstroom. Door middel van de signaleringsmogelijkheden kan iedereen onbezorgd zijn werk blijven doen zonder dat daarbij belangrijke acties over het hoofd worden gezien. Het zorgt voor een transparante, snelle en prettige afhandeling van de werkstromen.
Met dit systeem willen wij tevens een moderne werkgever zijn voor onze werknemers. DayWize biedt medewerkers de mogelijkheid om zelf online zaken, zoals bijvoorbeeld; het wijzigen van NAW gegevens en het opvragen van een loonstrook, te regelen. Al onze medewerkers krijgen op deze manier zelf toegang tot zijn/haar digitale dossier.
Ik heb er enorm veel zin in om met iedereen samen te werken en onderdeel te zijn van de ontwikkeling van TotaalVERS.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.
Mijn contactgegevens zijn:
T: 010 – 5013321
E: kvandrunen@totaalVERS.nl

Laat een reactie achter