Skip to main content

Beste lezer,

Graag wil ik mezelf, als nieuwe medewerker in de rol van coördinator kwaliteit, arbo en milieu, aan jullie voorstellen. Ik ben Martijn Versteeg, 33 jaar en woonachtig in Spijkenisse. In mijn vrije tijd ben ik het liefst sportief bezig. Een rondje hardlopen en een balletje slaan op de tennis of padelbaan zijn dan ook mijn favoriete bezigheden.

Na het afronden van mijn studie bedrijfseconomie ben ik aan de slag gegaan als trainee bij een logistiek dienstverlener. Tijdens het traineeship heb ik met meerdere werkgebieden kennis mogen maken, waaronder dat van: kwaliteitsborging. Een aantal jaar later ben ik in de levensmiddelenbranche (bij een producent van convenience maaltijden) terecht gekomen en heb ik voor het eerst ervaring opgedaan op het gebied van voedselveiligheid.

Per 1 februari 2023 ben ik in dienst getreden als coördinator kwaliteit, arbo en milieu bij TotaalVERS. Vanuit deze rol ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden en verder ontwikkelen van het kwaliteit/voedselveiligheid-, arbo- en milieubeleid van TotaalVERS. TotaalVERS beschikt over een FSSC 22000 en ISO 22000 certificering, waardoor TotaalVERS aantoonbaar voldoet aan de eisen op gebied van voedselveiligheid. Naast het produceren en leveren van voedselveilige producten hecht TotaalVERS ook grote waarde aan een duurzame en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering.

Ik kijk er dan ook naar uit om een positieve bijdrage te mogen leveren aan het op duurzame en voedselveilige wijze produceren en leveren van ons productassortiment.

Met vriendelijke groet,

Martijn Versteeg
T: 010-5013321
E: mversteeg@totaalvers.nl

Laat een reactie achter