Skip to main content
Nieuws

Receptenmodule

Binnen TotaalVERS ervaren we dat er klanten zijn welke graag zelf koken met verse ingrediënten en in sommige gevallen zelfs samen koken met de bewoners.

Voor sommige bewoners zal samen koken misschien alleen bestaan uit toekijken, maar anderen kunnen wellicht helpen bij het schillen van de aardappelen, het wassen van de groenten of het bakken van het vlees. Helpen kan bijdragen aan het prikkelen van de fijne motoriek, maar ook toekijken heeft positieve effecten. Samen koken en het zien en ruiken van eten, vergroot de eetlust. Daarbij kan het heel gezellig zijn en geeft het aanknopingspunten voor een gesprek over eten en koken van vroeger.

Om het bestellen van de verse ingrediënten voor het zelf koken voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij een uitgebreide receptenmodule ontwikkeld. Deze recepten kunnen als weekrecepten gebruikt worden maar er kan ook zelf gekozen worden in de vele recepten welke wij in onze modulen hebben verwerkt.

Een groot voordeel van onze receptenmodule is dat er alleen aangegeven hoeft te worden voor hoeveel personen het recept bereid gaat worden en onze webshop rekent de benodigde producten door en voegt deze toe aan de versmand. En houdt hier zelfs rekening met het snij- en kookverlies.

Dit scheelt een hoop rekenwerk en je bent direct verzekerd van de juiste ingrediënten. Van budgetrecepten tot aan luxere hoofdgerechten, overal is aan gedacht.

Benieuwd naar onze unieke receptenmodule?
Neem snel een kijkje op onze webshop! Of neem contact op met een van onze accountmanagers op 010-5013321.

Recepten – TotaalVERS

1 reactie

Laat een reactie achter