Skip to main content
Nieuws

Halal producten van Mezem

Door: 19 september 2019augustus 25th, 2021Geen reacties

Ook in de zorgmarkt merken wij op dat er steeds meer behoefte is aan authentieke gezonde producten uit de mediterraanse keuken. Om in te kunnen spelen op deze behoefte zijn wij op zoek gegaan naar een partij die ons hierbij kan ondersteunen. In Mezem hebben wij het aanbod en de kwaliteit gevonden die wij als TotaalVERS willen bieden aan onze klanten.

Mezem is net als TotaalVERS een familiebedrijf dat idealen goed weet te combineren met professioneel ondernemerschap. Iedere dag weer wordt er met passie voor food en service gewerkt aan het bereiden van smakelijke en gezonde producten.
Het is de specialiteit van Mezem om heerlijke, voedzame en gezonde maaltijden te bereiden, waarbij de traditionele mediterrane keuken wordt gerespecteerd. Heerlijke gerechten als bijvoorbeeld; Bulgur Pilav, Lamstikka (Masala Lamsvlees), Kip Tandoori en Orman kebab maken deel uit van het assortiment dat wij inmiddels aanbieden.

Daarbij hebben wij een compleet en divers assortiment aan hoogwaardige vlees- en kipproducten toegevoegd aan het assortiment die allen Halal zijn. Mezem heeft haar volledige organisatie Halal gecertificeerd.

Wilt u voor uw organisatie meer informatie over de nieuwe producten van Mezem? Neem dan contact op met één van uw accountmanagers!