Skip to main content
Nieuws

Nieuwbouw van TotaalVERS

Door: 19 september 2019augustus 30th, 2021Geen reacties

Als het goed is, is het inmiddels bij u allen bekend, TotaalVERS gaat verhuizen! In totaliteit krijgen wij de beschikking over een logistiek centrum van ruim 6000 vierkante meter wat ons de mogelijkheid biedt om ons assortiment verder te verbreden en interne processen verder te optimaliseren zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn!

De bouw is inmiddels bijna op haar eind en is tot nu toe zeer voorspoedig verlopen! Middels onze VLOG proberen wij onze volgers zo nu en dan een update te geven van de ontwikkelingen, de VLOGS zijn terug te vinden op onze Youtube pagina.

Zoals aangegeven is het einde in zicht en wordt de nieuwe groothandel van TotaalVERS over ongeveer een maand opgeleverd. De werkzaamheden aan de buitenzijde van het pand zijn zo goed als volbracht dus op dit moment ligt de focus voornamelijk op de afwerking aan de binnenzijde!

Afgelopen weken is er relatief weinig gebeurd in verband met de bouwvak maar inmiddels zijn de bouwers weer druk bezig met de afwerking van de kantoren, wordt deze week het systeemplafond geïnstalleerd en worden de roldeuren aan de binnenzijde geïnstalleerd.

Nadat alles netjes is afgewerkt en het pand is opgeleverd, zullen wij ons gaan richten op de inrichting van de groothandel en dit wordt nog een hele klus! Zo wordt na oplevering het volledige magazijn ingericht met stellingen, worden alle houdbare goederen aangeleverd vanuit de toeleveranciers, wordt de kantoorinrichting gerealiseerd en zal de belevingskeuken worden geïnstalleerd. Kortom, er is nog genoeg te doen!

Zodra de bouw volledig is gerealiseerd en de groothandel klaar is om aan de slag te gaan zullen wij een leerzame, interessante en zeker leuke opening organiseren waarin men de mogelijkheid krijgt om alles te bekijken, producten te proeven en leuke ervaringen op te doen (dus houd uw post en mail in de gaten)!