Skip to main content
Nieuws

Het jaar 2020 in een notendop

Door: 22 december 2020augustus 30th, 2021Geen reacties

Het jaar 2020 was ook voor TotaalVERS een bijzonder jaar!

Een onderwerp wat direct naar boven komt wanneer wij denken aan 2020 is uiteraard het coronavirus. Een virus dat bij veel van onze klanten voor verdriet en onzekerheid zorgt.

Naast alle negatieve effecten rondom het virus blikken wij gelukkig ook terug op heel veel leuke en positieve zaken! Zo beschikken wij sinds dit jaar over een prachtig nieuw pand, hebben wij verschillende innovaties doorgevoerd op logistieke processen, het verzamelen van de orders voor onze klanten en hebben wij de webshop vernieuwd en verbeterd!

Ook hebben wij dit jaar weer heel veel werk verzet voor bestaande en nieuwe klanten wat resulteert in de volgende feiten en cijfers over het jaar 2020! 

  • Wij ontvingen dit jaar 700.000 orders
  • Wij hebben 5 miljoen orderregels verzameld

Naast de werkzaamheden omtrent het verzamelen van orders hebben wij ook de nodige kilo’s aan panklare groenten gewassen, gesneden en verpakt in de groentesnijderij en maaltijden bereid in de productiekeuken! 

  • Wij hebben 700 duizend kilo groenten bewerkt tot een panklaar product 
  • Wij hebben 2,5 miljoen maaltijden geproduceerd 

Al met al hebben wij ook dit jaar weer ons uiterste best gedaan om onze klanten te voorzien van een hoge mate van service, goede kwalitatieve producten en een uitstekende leveringsbetrouwbaarheid! 

Op naar nieuwe feiten en cijfers in het jaar 2021!