Skip to main content
Nieuws

Inspiratie en instructiefilmpjes FoodSUPPORT!

Door: 22 december 2020augustus 25th, 2021Geen reacties

TotaalVERS is niet alleen een regionale totaalleverancier, maar is tevens partner in de ontwikkeling en optimalisatie van voedings- en dienstverleningsconcepten. 

Wij constateren dat er in toenemende mate behoefte is aan diensten, die organisaties en medewerkers op het gebied van eten en drinken kunnen begeleiden, ondersteunen en ontlasten. 

Om een dagelijkse bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van voeding en de processen die hiermee te maken hebben, zijn wij de afgelopen maanden druk bezig geweest met het uitbreiden van het online pakket aan diensten vanuit FoodSUPPORT.

Om onze klanten ook online goed van dienst te kunnen zijn, zijn er tal van filmpjes opgenomen die getoond zullen worden binnen de bestelomgeving van TotaalVERS. Op deze manier kunnen wij bestellers, gastvrouwen en gastheren of andere collega’s binnen uw organisatie inspireren om een lekkere maaltijd te serveren, kennis bijbrengen omtrent maaltijdbereiding en motiveren om tot heerlijke resultaten te komen!

Onderwerpen die aan bod komen zijn écht relevant en bieden bijvoorbeeld op een zeer eenvoudige en leuke manier inzicht in bereidingstechnieken van producten zoals groenten en vlees, inspiratie omtrent ambiance EN……. De rest kunt u binnenkort terugvinden onder het menu Tips & Trucs in de webshop van TotaalVERS!