Skip to main content
Nieuws

Interview Daniel Meijndert

Door: 16 oktober 2017augustus 30th, 2021Geen reacties

Misschien kennen jullie ze al, misschien hebben jullie nog nooit van ze gehoord. Vanaf deze nieuwsbrief editie zullen we iedere nieuwe editie een medewerker aan jullie voorstellen.

Daniel Meijndert is een van onze rotsen in de branding en werkt inmiddels al weer bijna vier jaar op de verkoop binnendienst. Dagelijks staat hij tientallen, misschien wel honderden klanten te woord maar dat is niet het enige dat hij doet.

Om meer te weten te komen over Daniel stellen we hem vandaag een paar vragen!

Hoi Daniel, vertel eens wat over jezelf..?

Mijn naam is Daniël Meijndert. Ik ben 32 jaar, woonachtig in Spijkenisse. Ik woon samen met mijn vrouw Marijke. Op 17 maart van dit jaar zijn wij getrouwd en zijn in blijde verwachting van ons eerste kindje. Naast mijn werkzaamheden bij TotaalVERS maak ik op woensdagavond en zaterdagmiddag tijd vrij om te sporten. Sinds dit seizoen voetbal ik met vrienden bij VV Spijkenisse. Voordat ik weer ging voetballen, was ik fanatiek aan het hardlopen. Vorig jaar april heb ik voor de eerste keer meegedaan aan de Marathon van Rotterdam EN uitgelopen! 

Wij kennen jou als Daniel van de verkoop binnendienst maar wat houdt die functie nou precies in?

De functie verkoop binnendienst is een dynamische functie met diverse werkzaamheden. Zo zijn wij op de eerste plaats natuurlijk het aanspreekpunt van onze klanten, maar ook van leveranciers. Onze voornaamste taak is de klant goed en duidelijk te woord staan en waar nodig helpen wij met een bestelling plaatsen of verschaffen we informatie over ons assortiment. Ook dragen wij zorg voor een gedeelte van onze inkoop. Hierbij valt te denken aan de inkoop bij producenten zoals bijvoorbeeld Campina, Boermarke of Zuivelhoeve. Daarnaast zijn wij als verkoop binnendienst ook het aanspreekpunt van de diverse afdelingen (DKW, koeling, AGF) maar ook van onze collega’s in de productiekeuken en snijderij. Kort gezegd zijn wij de ‘spil’ van TotaalVERS.

Dat klinkt als een uitdagende job! Wat vind jij zo leuk aan het werken bij TotaalVERS?

Werken op de verkoop binnendienst is inderdaad een uitdagende job! Geen dag is hetzelfde en dat is nu juist wat ik zo leuk vind. Uiteraard zijn er terugkerende dagelijkse werkzaamheden die gedaan moeten worden maar het leukst is het onverwachte dat er kan gebeuren en wat je voor een klant kan doen. De diversiteit van onze werkzaamheden zorgt voor veel afwisseling!

Nu weten wij dat jij regelmatig maaltijden van TotaalVERS nuttigt, wat zou jij onze lezers nou is willen adviseren om uit te proberen?

Voor deze periode van het jaar denk ik dan gelijk aan de erwtensoep. Deze is verkrijgbaar in verpakkingen van 800ml, 2 liter en 4 liter. De erwtensoep wordt in onze eigen productiekeuken dagelijks vers gemaakt voor onze klanten en voor onze groentespeciaalzaak in Poortugaal.