Skip to main content
Nieuws

Interview Henk de Bruin

Door: 23 januari 2018augustus 30th, 2021Geen reacties

Misschien kennen jullie ze al, misschien hebben jullie nog nooit van ze gehoord. In deze nieuwsbrief stellen we weer een medewerker aan jullie voor!

Henk de Bruin is één van de leidinggevenden op onze productielocatie aan de Albrandswaardsedijk. Voordat Henk een aansturende functie kreeg, stond hij zelf achter de pannen. Dagelijks zet Henk samen met het keuken- en verpakkingsteam een mooi product neer.

Om meer te weten te komen over Henk stellen we hem vandaag een paar vragen!

Hoi Henk, vertel eens wat over jezelf..?

Ik ben Henk de Bruin, 55 jaar en woonachtig in Hellevoetsluis. Ongehuwd en vader van Pascalle. Ik heb voordat ik bij TotaalVERS kwam werken altijd in de horeca gewerkt. Via een horecaleverancier ben ik bij TotaalVERS terecht gekomen en hier werk ik nu negen jaar. Werken in een grootkeuken is een hele andere tak van sport vergeleken met een restaurantkeuken. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, bij mooi weer graag ga ik graag golfen en ga ik graag uit eten.

 Wij kennen jou als Henk van de productie maar wat houdt die functie nou precies in?

Als leidinggevende van de productiekeuken ben ik met het team verantwoordelijk voor al het eten wat wij maken en leveren aan de klanten. In mijn takenpakket hoort ook de inkoop van de producten/ingrediënten en eigenlijk alle bijkomende werkzaamheden. Van bijhouden van het fust tot opruimen van het magazijn en de koelingen tot het helpen van chauffeurs bij het laden en lossen. Dus eigenlijk een algemene taak. Ons grootste doel binnen de productie is het optimaliseren van de producten die wij leveren naar onze klanten.

 Dat klinkt als een uitdagende job! Wat vind jij zo leuk aan het werken bij TotaalVERS?

Uitdagend en divers is het zeker. Toen wij ruim drie jaar geleden de overstap maakten van de oude keuken naar de nieuwe productielocatie was het een grote uitdaging aangezien de ruimte vele malen groter werd en wij hierdoor ook meer konden gaan produceren. De hoeveelheden die nu geproduceerd worden zijn veel meer dan een aantal jaar terug, gemiddeld is dit nu 15.000 kilo per week.

Een ander positief punt vind ik dat wij bijna nooit nee zeggen. Als klanten vergeten te bestellen, zullen wij er alles aan doen om het vergeten product dezelfde of de volgende dag alsnog te leveren.

Nu ben jij in je functie nauw betrokken bij het kookproces. Wat zou jij onze lezers nou is willen adviseren om uit te proberen of wat zijn producten waar jullie trots op zijn?

Dat zijn de winterstamppotten en de erwten- of bruine bonen soep!