Skip to main content
Nieuws

Kerstdiner bij Laurens locatie Den Hoogenban

Door: 23 januari 2018augustus 30th, 2021Geen reacties

Tijdens onze jaarlijkse kerstproeverij hebben wij onze klanten getoond hoe je met een scherp budget een mooie maaltijd en beleving kunt creëren tijdens een kerstdiner.

Gezien het feit dat de week voor kerst één van de drukste weken van het jaar is voor onze keuken, maar wij vaak niet meer zien hoe het kerstdiner er daadwerkelijk aan toe gaat, leek het ons leuk om een bezoek te brengen aan een kerstdiner waar gebruik gemaakt wordt van onze convenience maaltijden.

Wij bezochten hiervoor de Laurens locatie Den Hoogenban in Overschie waar Jan Schamp verantwoordelijk is voor de voeding.

In totaal genoten er ongeveer 200 mensen van het kerstdiner dat niet alleen bedoeld was voor bewoners maar ook voor familie, vrienden en kennissen. De personen die zich inschreven voor het kerstdiner konden er voor kiezen om te dineren in het restaurant of middels de Meals on Wheels op hun eigen kamer.

Om er een echt feest van te maken was de volledige eetzaal omgetoverd in kerstsfeer. Ook was er live muziek aanwezig en werden de bewoners ontvangen met een leuke act die opgevoerd werd door het personeel, verkleed als dames van het Leger des Heils!

Het door Den Hoogenban gekozen kerstmenu begon met een cocktail van zeevruchten, een tussengerecht van een gevogeltebouillon met een vleugje truffel en het hoofdgerecht bestond uit een hertensukade met cantharellensaus, denne-aardappeltjes, groentegarnituur en een appelcompote met cranberry’s. De avond werd afgesloten met een heerlijk dessert en een kopje koffie.

Na het kerstdiner was het voor de bewoners van Den Hoogenban nog niet over. De volgende dag vertrok er een bus met bewoners richting Ahoy waar de ouderen mochten genieten van een kerstcircus, TotaalVERS verzorgde de lunchpakketjes mocht verzorgen voor in de bus!

Leuk om eens wat inzicht te krijgen in hoe kerst er bij een van onze relaties aan toe gaat!

De foto’s zijn mogelijk gemaakt door fotograaf Ronald Maijer, bedankt!