Skip to main content
Nieuws

Maak kennis met IntHout Vis

Door: 14 juli 2020augustus 25th, 2021Geen reacties

IntHout Vis levert dagverse, ambachtelijk gebakken vis. Ze leveren de echte klassiekers als lekkerbek en kibbeling die met name in de zorg erg gewaardeerd worden, maar ook andere vissoorten zoals scholfilet en zeebaars. Glutenvrij is ook mogelijk. Het assortiment zal steeds verder uitgebreid worden.

Bij IntHout Vis wordt alle vis nog ouderwets met de hand gebakken en dat is uniek. Elk stukje vis wordt met zorg en aandacht gebakken. Er wordt geen gebruik gemaakt van geautomatiseerde baklijnen. “Vis bakken is een ambacht. De juiste visbakoven, de goede temperatuur, de beste olie, het juiste beslag en de lekkerste viskruiden. Geen enkel stukje vis is hetzelfde, dus bakken wij ouderwets met de hand en op gevoel. We vertrouwen daarbij op onze jarenlange ervaring,” aldus Marcel in ’t Hout van IntHout Vis.

De vis wordt gebakken volgens traditioneel familierecept dat van generatie op generatie is doorgegeven. Het begint allemaal met goede kwaliteit rauwe vis, maar het echte familiegeheim zit in het beslag. Niet te dik, maar ook niet te dun. Geen toevoegingen, maar onvervalste, pure smaak. Het beslag zorgt voor een mooi goudbruin en krokant laagje die de smaak van de vis goed naar voren laat komen. Naar wens worden tot slot nog viskruiden toegevoegd.

“Wij vinden het belangrijk om een dagvers, ambachtelijk product aan te bieden en hebben in TotaalVERS een goede partner gevonden”. De korte afstand tussen IntHout Vis en TotaalVERS zorgt voor flexibiliteit en biedt de mogelijkheid om op een duurzame wijze dagelijks te leveren.

Vooral de combinatie met de zorg bleek een goede te zijn. “Wij zien onszelf niet als leverancier maar als een verlengstuk van de keukens van onze klanten. Vanaf het begin krijgen we veel positieve reacties op de kwaliteit van onze vis en daar zijn we maar wat trots op. Werken voor de zorg geeft voor ons extra betekenis aan het werk dat we doen. We genieten oprecht als we horen dat mensen al uit kijken naar de volgende keer dat onze vis op het menu staat.”

De samenwerking met TotaalVERS past vanaf het begin al heel goed. De persoonlijke aanpak, de korte lijnen en de aandacht voor kwaliteit zijn kenmerkend voor de onderlinge relatie. TotaalVERS biedt een uniek distributienetwerk om dagverse producten op grote schaal aan te kunnen bieden. Dit stelt ons in staat ons volledig te richten op de kwaliteit van onze producten. De korte afstand tussen beide bedrijven (Zuid-Beijerland en Spijkenisse) zorgt voor flexibiliteit en biedt de mogelijkheid om op een duurzame wijze dagelijks te leveren.