Eén van onze lokale leveranciers is bakkerij Pot. Sinds begin 19e eeuw bakt de eerste generatie Pot al brood. In 1884 werd vervolgens de stap gemaakt om een winkel te beginnen op de Singel in Barendrecht, tot op heden is de bakkerij hier gevestigd.

Wat begon als een kleine bakkerswinkel en huis- aan- huis bezorging is uitgegroeid tot een middelgrote ambachtelijke brood- en banketbakkerij. Vandaag de dag wordt het familiebedrijf geleidt door de 7e generatie Pot.

Bakkerij Pot bakt brood voor iedereen. Of het bedrijf nu groot of klein is, of het nu gaat om een dagelijkse of een incidentele levering, iedere klant is welkom.

“Het mooie van het vak is de uitdaging om elke dag weer te voldoen aan de verwachting van de klant. Voor Bakkerij Pot betekent dat de brood- en banketbakkers dag en nacht hun uiterste best doen om mooie, lekkere en eerlijke producten te maken. Wij worden er blij van om te zien dat er dagelijks zoveel mensen van onze brood- en banketproducten genieten.”

Bakkerij Pot levert verschillende soorten producten bij TotaalVERS. Het assortiment dat TotaalVERS afneemt bestaat uit brood, gebak en taarten, koek en cake, snacks en chocolade. Tijdens de feestdagen komt daar nog een assortiment van traditionele lekkernijen bij. Van een oliebol tot de Kerststol, van boterletter tot tulband.

Het mooie aan de samenwerking met TotaalVERS is dat Bakkerij Pot dezelfde kernwaarden hanteert. Ambachtelijke kwaliteit, diversiteit en flexibiliteit; dat is waar TotaalVERS voor staat en Bakkerij Pot sluit zich daar bij aan.

“Wij geloven in hun werkwijze en hechten net als zij veel waarde aan duurzame zakelijke verbondenheid en wederzijds vertrouwen om klanten nu en in de toekomst optimaal en consistent te kunnen blijven bedienen.”

In 2017 is Bakker Pot Top Bakker van het jaar geworden!

Bakkerij Pot is FSSC 22000 en SKAL gecertificeerd.