Eén van onze lokale leveranciers is Richard Remmerswaal die met zijn bakkerij gevestigd is in Schiedam. In 1946 startte opa Remmerswaal zijn bakkerij in Leidschendam. Zijn kwalitatief hoogwaardige producten waren geliefd waardoor het bedrijf diverse keren mocht uitbreiden. In 2014 nam bakkerij Remmerswaal bakkerij de Jong over, een begrip in regio Rotterdam. Na de overname besloot bakkerij Remmerswaal zich te vestigen in Schiedam.

Bakkerij Remmerswaal levert een ambachtelijk product en voegt waardevermeerderende aspecten toe aan het product. Zo verpakt Bakkerij Remmerswaal brood en broodjes in portieverpakkingen en kunnen de bestellingen op afdelingsniveau aangeleverd worden.

Daarnaast gaat Bakkerij Remmerswaal voor een zo vers als mogelijk product. De klanten van Bakkerij Remmerswaal kunnen tot 15:00 uur bestellen. Dan zit de meel en bloem nog in de silo’s. Ongeveer 12 tot 17 uur later worden de producten afgeleverd bij de klanten. Bakkerij Remmerswaal levert alles wat men van een ambachtelijke bakker kan verwachten. Om de lijn tussen de oven en de klant zo kort mogelijk te houden worden de brood en banket producten direct afgeleverd bij de klant.

Als regionale bakker is de samenwerking met TotaalVERS zeer waardevol. De visie en het beleid van TotaalVERS sluit aan bij hetgeen Bakkerij Remmerswaal nastreeft.

Bakkerij Remmerswaal is FSSC 22000 gecertificeerd.