Eén van onze lokale boeren is familie Veerman. Op de uiterste westpunt van de Hoeksche Waard, gelegen aan het Haringvliet, ligt Goudswaard. Het dorp waar familie Veerman in 1930 Boerderij Veerman oprichtten.

Als doorgewinterde akkerbouwers zijn Adriaan en Pieter Veerman al vanaf jongs af aan te vinden op de grond die hun zo lief is. Boerderij Friet houdt zich bezig met reguliere akkerbouw en, sinds 2014, het verbouwen van de perfecte frietaardappelen!

Het verbouwen van de perfecte frietaardappel begon als een experiment. Iets dat begon als een eenmalig experiment mondde uit in een onstuitbare passie voor dé perfecte friet en aardappels!

Voorheen leverde familie Veerman de aardappels als bulkproduct aan handelaren en kwamen de aardappels bij onbekende consumenten terecht. Nu weet de familie waar hun producten terecht komen en krijgen ze rechtstreeks feedback van de consument.

Er wordt drie keer per week op bestelling verse friet en aardappels gesneden in de eigen snijruimte. Hierna worden de producten gevacumeerd en deze zijn dan 5 tot 6 dagen houdbaar. Op de dag dat de aardappels gesneden worden, worden de producten bij TotaalVERS geleverd. Het assortiment van TotaalVERS bestaat uit 1kg en 5kg verpakking Verse Boerderij Friet en geschilde (kook)aardappels.

Door Verse Boerderij Friet aan TotaalVERS te leveren kan de familie Veerman haar producten leveren aan het diverse en uitgebreide klantennetwerk van TotaalVERS en zo naamsbekendheid genereren.

TotaalVERS promoot landverse en eerlijke producten. Verse Boerderij Friet staat voor landvers en eerlijk!  Met een afnemer in onze eigen regio is een samenwerking alleen maar wenselijk! We hopen dat deze samenwerking nog lang zal voortduren.

Verse Boerderij Friet is Global GAP en HACCP gecertificeerd.