Eén van onze van onze streekleveranciers is Hoeksche Zuivel uit Maasdam.

Sinds 1995 zijn Arie en Heleen, als 2e generatie, werkzaam op de boerderij. Beide komen uit een agrarisch gezin en het overnemen van de boerderij in 1995 van de vader van Heleen is dan ook snel beklonken. Inmiddels werkt het gehele gezin op de boerderij en zijn beide kinderen onderdeel van het bedrijf.

Tot een aantal jaren terug lag de volledige focus op het melkveebedrijf en het uitleveren van rauwe melk. Omdat de melkprijs niet voldoende inkomsten biedt om de boerderij draaiende te houden is dochter Petra gaan kijken naar alternatieve mogelijkheden om de melk te vermarkten.

Inmiddels zet Petra volledig in op Hoeksche Zuivel wat een begrip moet worden in de Hoeksche Waard en ver daar buiten. Van de melk (afkomstig van eigen koeien) worden inmiddels heerlijke, ambachtelijke, zuivelproducten geproduceerd.

Hoeksche Zuivel heeft zich als doelgesteld om consumenten weer kennis te laten maken met (h)eerlijke producten, afkomstig van het boerenland. Hoeksche Zuivel produceerd op ambachtelijke wijze producten zoals; melk, boter, vla, yoghurt, kwark en ijs waarbij TotaalVERS de keuze heeft gemaakt om een gedeelte van dit aanbod toe te voegen aan het assortiment.

‘’Door de samenwerking met TotaalVERS kunnen wij onze producten aan een grote groep eindgebruikers aanbieden waardoor wij nogmeer mensen kennis kunnen laten maken met onze (h)eerlijke producten!”

Naast het produceren van (h)eerlijke producten biedt Hoeksche Zuivel u ook de mogelijkheid een kijkje te nemen op de boererij! Lijkt dit u wat? Kijk dan eens op: www.Hoekschezuivel.nl