Skip to main content
Nieuws

Chauffeurs-App TotaalVERS

Door: 19 september 2019augustus 30th, 2021Geen reacties

In de afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het bouwen van de applicatie voor onze chauffeurs, de Chauffeurs-App!

Met de Chauffeurs-App kunnen wij werkzaamheden die nu plaatsvinden via de telefoon, op papier of op dit moment simpelweg nog niet zijn georganiseerd, samenvoegen middels één handige applicatie in combinatie met een tablet, hoe gaaf is dat!?

Met het digitaliseren van informatie/ werkzaamheden kunnen wij onze klanten nog sneller en beter voorzien van de informatie die u als klant in dit digitale tijdperk van uw toeleverancier mag verwachten en het neemt voor onze verkoopbinnendienst ook nog eens een aantal werkzaamheden uit handen!

Een aantal mooie veranderingen die plaats gaan vinden via deze app zijn; het digitaliseren van de pakbonnen (deze zult u voorafgaand aan de levering ontvangen), de fustregistratie (wat zal zorgen voor het minimaliseren van onnodig papier gebruik), de tempratuurregistratie en wij kunnen middels de app precies zien waar een chauffeur zich op dat moment bevindt!

Na een periode van veel testen en optimaliseren van de applicatie zijn er inmiddels verschillende routes volledig operationeel en daar zijn wij best wel een beetje trots op! De komende maanden zullen wij stapje voor stapje de overige routes overzetten op deze nieuwe werkwijze. Wij zullen wij u voorafgaand informeren.

Een mooie ontwikkeling die een positieve bijdrage zal leveren aan de kwaliteit van afleveren van al uw maaltijden en boodschappen!