Skip to main content
Nieuws

Niet alleen een groothandel, maar ook een producent!

Door: 5 februari 2019augustus 30th, 2021Geen reacties

Sommige klanten vragen ons wel eens, op welke manier onderscheidt TotaalVERS zich ten opzichte van andere leveranciers?

Een mooi voorbeeld hiervan is dat TotaalVERS niet alleen een groothandel is maar ook een producent! Zo hebben wij bij TotaalVERS een groentensnijderij en een productiekeuken volledig in eigen beheer. Op onze productielocatie bewerken wij eigenlijk alles wat met aardappelen, groenten en fruit te maken heeft.

Vanuit de productielocatie bedienen we niet alleen onze zorgklanten maar ook een ander type afnemers. Zo snijden wij groenten voor verschillende maaltijdproducenten waarvan de maaltijden in de schappen liggen van grote supermarktketens in Nederland! Ook leveren wij sinds kort gesneden groenten aan Taco Mundo, een Mexicaanse Fastfood keten met restaurants verspreid over het hele land!

In onze groentensnijderij werken wij zoveel als mogelijk met dagverse groenten uit onze eigen streek. Door samen te werken met boeren en telers uit de streek kunnen wij ketenverkorting realiseren wat inhoudt dat de producten rechtstreeks van het land bij ons in de groentensnijderij of productiekeuken verwerkt kunnen worden tot mooie panklaar gesneden groenten of heerlijke gegaarde maaltijdcomponenten!

Niet alleen een groothandel maar ook een producent, iets waar we best een beetje trots op zijn bij TotaalVERS!