Skip to main content
Nieuws

Een aantal maanden in ons nieuwe pand!

Door: 14 juli 2020augustus 25th, 2021Geen reacties

Inmiddels zijn wij een goed half jaar werkzaam in ons nieuwe logistieke centrum aan de Laanweg 5 te Spijkenisse.

Naast het feit dat wij er qua ruimte flink op vooruit zijn gegaan, biedt de nieuwbouw ons de uitgelezen kans om verbeteringen voor onze magazijnen door te voeren. Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen die wij doormaken vinden wij het leuk om deze voor u inzichtelijk te maken!

Doorrolstellingen
TotaalVERS heeft voor de AGF, DKW en Koelvers afdelingen gekozen voor doorrolstellingen in plaats van de traditionele legbordstellingen. Deze stellingen hebben als voordeel dat zij van achteren worden bijgevuld en de producten door de stelling heen rollen naar de orderpick locatie. In de praktijk betekend dit dat wij de laatst binnengekomen artikelen, dus ook de verste THT datum, altijd van achteren bijvullen en wij hierdoor sneller, meer ergonomisch en efficiƫnter te werk gaan.

Fijn voor u als klant, maar wat denkt u van de mannen en vrouwen die deze producten dagelijks bij mogen vullen!

Laad- en losperrons
Ons gekoelde expeditie magazijn heeft twaalf laad & los perrons voorzien van Dock Levellers en Dock Shelters. De Dock Levellers overbruggen de opening tussen het laadperron en de vrachtwagens en zorgen voor een veilige manier van laden en lossen. De Dock Shelters zijn voorzien van luchtkussens welke tijdens het laden en lossen de ruimte tussen de vrachtwagen en het laadperron afdichten.

Middels deze techniek hebben weersomstandigheden van buitenaf geen invloed op de koelketen binnen onze gekoelde magazijnen. Door deze technische oplossingen hebben wij het magazijn duurzamer kunnen maken en hebben wij een aanzienlijke verbetering kunnen realiseren met betrekking tot de werkomstandigheden van onze chauffeurs!

AGF Flex werkplekken
Ook op de AGF afdeling zitten wij niet stil en is er recent automatisering doorgevoerd. Waar wij op onze oude locatie alle AGF orders aan de hand van papieren paklijsten verzamelden werken wij op de nieuwe locatie inmiddels met geautomatiseerde AGF Flex Werkplekken.

Deze AGF Flexwerkplekken bestaan uit gedigitaliseerde weegschalen welke gekoppeld zijn aan ons ordersysteem. De AGF orders die u als klant bij ons plaatst, belanden op de werkplek waar wij de orders middels digitale weegschalen verzamelen, afwegen en registreren. Dit scheelt naast een hoop tijd ook een hoop onnodig gebruik van papier en is dus een stuk duurzamer dan onze oude werkwijze!

Een ander voordeel van deze nieuwe werkwijze is dat alle producten waarvan u zelf het gewicht kan bepalen, worden nagewogen en vervolgens geregistreerd. Dit zorgt ervoor dat u als klant exact de prijs betaald voor het gewicht dat u van ons ontvangt!