Skip to main content
Nieuws

Vier de feestdagen met TotaalVERS!

Door: 22 december 2020augustus 25th, 2021Geen reacties

De feestdagen zullen dit jaar bij velen een andere invulling krijgen dan dat wij hadden verwacht.

Om uw bewoners toch te laten genieten van de feestdagen hebben wij dit jaar weer ons uiterste best gedaan om alle klanten te verrassen met heerlijke feestdagenmenu’s!

Dit jaar is onze Chef Arjan Hobbel verantwoordelijk geweest voor het feestdagenmenu. Na 23 jaar horeca ervaring heeft Arjan 2 jaar geleden de keuze gemaakt om een andere koers te gaan varen en de uitdaging te zoeken bij TotaalVERS. Arjan heeft zich als doel gesteld om samen met het team de gerechten van TotaalVERS naar een nog hoger niveau te tillen en dat hoopt hij u ook dit jaar met de feestdagen te laten ervaren.

‘’Wij steken ieder jaar weer veel energie in het creëren van een heerlijk menu. Zo zijn wij in de maand juni begonnen met een eerste opzet en hebben wij na veel testen en proeven een heerlijk menu  weten samen te stellen! Dit jaar hebben wij kerstklassiekers gecombineerd met gloednieuwe elementen in het menu!’’

Namens het gehele keukenteam hopen wij dat uw bewoners kunnen genieten van de feestelijke gerechten zoals de hertengoulash met rodekool en bliksemse stoofpeerstamppot, gemarineerde kipdij met preischotel en caprese gratins of één van de andere heerlijke gerechten.

Wij wensen u en uw bewoners fijne dagen en een heerlijke maaltijd toe en vervolgens vol goede moed op weg naar een evenwichtig, gezond en lekker 2021!