Skip to main content
Nieuws

Interview Mike van Veen

Door: 7 december 2017augustus 30th, 2021Geen reacties

Misschien kennen jullie ze al, misschien hebben jullie nog nooit van ze gehoord. In deze nieuwsbrief stellen we weer een medewerker aan jullie voor!

Mike van Veen is één van onze vlijmscherpe medewerkers in de snijderij. Hij werkt inmiddels al weer zeven jaar bij TotaalVERS. In de snijderij start de werkdag om 03:00 uur, we kunnen dus wel stellen dat Mike een vroege vogel is!

Om meer te weten te komen over Mike stellen we hem vandaag een paar vragen!

Hoi Mike, vertel eens wat over jezelf..?

Mijn naam is Mike van Veen. Ik ben 29 jaar oud en woon in Brielle. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en hou ik van gamen. Mijn echte hobby is mijn auto! Ik heb veel tijd in mijn auto gestoken om hem te krijgen zoals hij nu is. Daarnaast bezoek ik regelmatig automeetings waar we samen komen om naar elkaars auto te kijken!

Ook vind ik het gezellig om met vrienden af te spreken en af en toe te stappen …

Wij kennen jou als Mike van de snijderij maar wat houdt die functie nou precies in?

Ik zou zeggen, welke groenten snijden we niet. Wij produceren ongeveer 20.000 kilo groenten per week, dit doen we in totaal met twaalf medewerkers.

Mijn specialiteit is dat ik eigenlijk bijna een allrounder ben. Dit dankzij Koen Mourits die mij alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Hij heeft mij ook geleerd om mensen aan te sturen op het moment dat dit nodig is. Wij snijden zowel met machines als met messen. Bepaalde producten snijden we dus gewoon nog met de hand! We leveren aan groothandels, restaurants en zorginstellingen. Daarnaast hebben we onze eigen groentewinkel die aan particulieren levert, dus daar snijden we ook groenten voor.

Dat klinkt als een uitdagende job! Wat vind jij zo leuk aan het werken bij TotaalVERS?

Het is leuk om te werken bij een bedrijf dat groeiende is! Iedere dag hebben we weer de uitdaging om zo efficiënt als mogelijk te werk te gaan en te zorgen dat alle orders weer netjes op tijd zijn afgewerkt!

Ik ben trots om als klein radertje in het geheel een bijdrage te mogen leveren aan een prachtig product.

Nu weten wij dat jullie heerlijke rauwkosten en salades maken, wat zou jij onze lezer willen adviseren om uit te proberen?

Zelf beperk ik me eigenlijk alleen tot het verwerken van deze producten. Aan de reacties van de klanten te horen produceren we overheerlijke salades en rauwkosten.

We hebben wel een aantal rauwkosten en salades die echt veel afgenomen worden. Van de rauwkosten verkopen we heel veel Bistro en Julienne rauwkost, die vallen dus goed in de smaak. Bij de salades zie ik dat de Komkommer salade en de Jammie Jammie salade veel verkocht worden.

Nu ik er zo over nadenk …! Eigenlijk wordt het na al die jaren van produceren wel eens tijd om zelf eens wat meer salades en rauwkosten te gaan eten!