Skip to main content
Nieuws

TotaalVERS & KOKSplus introduceren MOEDERS

Door: 7 november 2017augustus 30th, 2021Geen reacties

• Meedenkend • Ondernemend • Emotioneel betrokken • Degelijk • Eerlijk • Respectvol • Superlekker en gezond eten

Het kleinschalige woonzorgconcept ontstond in Nederland zo’n dertig jaar geleden, waarbij de nadruk kwam te liggen op een huiselijke woonomgeving voor bewoners. In een kleinschalige woonvorm voert een kleine groep bewoners – van vaak zes tot acht mensen – samen een huishouden, met ondersteuning van zorgmedewerkers, vrijwilligers en familieleden. Kleinschalig wonen kent vele vormen; woongroepen voor mensen met dementie, een verstandelijke, psychiatrische of fysieke beperking. U ziet het als uw verantwoordelijkheid om de directe woonomgeving van uw bewoners zo te organiseren dat iedereen in elke levensfase naar eigen wens en behoefte zelfstandig kan blijven. U wilt uw bewoners de zorg en ondersteuning bieden die optimaal bijdraagt aan de kwaliteit van leven en het houden van de eigen regie.

Eten en drinken spelen een belangrijke rol in het zorgproces. Er kunnen situaties zijn waardoor zorgmedewerkers niet samen met de bewoners kunnen koken, door te weinig medewerkers, onvoldoende kennis om te kunnen koken etc. Dit komt de continuïteit niet ten goede. Daarbij is de tijd van gekwalificeerde zorgmedewerkers kostbaar en kan het een afweging zijn om hun tijd te besteden aan de directe zorgtaken.

Met ons MOEDERS-concept bieden wij u een totaal ontzorgconcept. Met MOEDERS op uw woongroep of uw dagbestedingsproject worden uw zorgmedewerkers ontzorgt. Zij kunnen doen waar ze goed in zijn en daarmee zorgt u voor uw bewoners voor een persoonlijke, gezellige sfeer en huiselijke bedrijvigheid. U bent verzekerd van een kwalitatief goede verse maaltijd die ook nog eens lekker, gezond en veilig is.

MOEDERS zijn een meerwaarde voor uw organisatie. Zij dragen zorg voor de complete maaltijdvoorziening, van het bestellen van de ingrediënten tot het doen van de afwas. Onze MOEDERS regelen het allemaal. Op basis van een uitgebalanceerde menucyclus, onderbouwd met gezonde recepturen, beschikt iedere MOEDER over een uitgebreide database met gerechten. Hiermee zetten ze iedere dag een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel. Mede door een uitgebreide training op zowel culinair als communicatief gebied zijn onze MOEDERS in staat van iedere dag een feestje te maken. Ook het koken voor specifieke dieetwensen of bijzondere voedingsgewoonten gebeurt zonder moeite. Dit alles uiteraard volgens de geldende normen van de Hygiënecode voor de Gezondheidszorg.

Met onze MOEDERS in huis zorgt u dagelijks voor een gezonde en smakelijke maaltijd in huiselijke sfeer.

Een MOEDER voor uw woongroep?

Voor een vast bedrag per maand bieden wij een MOEDER voor uw organisatie van 1 dag per week tot 7 dagen per week. Een MOEDER komt 4 uur per dag een overheerlijke maaltijd verzorgen, de voorraden aanvullen en de bestellingen doen voor de volgende dag. Graag maken wij voor u een vrijblijvend voorstel voor een van onze MOEDERS.